Szolgáltatásaink

VÉRNYOMÁS- ÉS VÉRCUKORSZINT MÉRÉS, TANÁCSADÁS

Amennyiben felmerül Önben az igény, munkatársunk térítésmentesen megméri vérnyomását, és tanácsokkal látja el. Patikánk lehetőséget biztosít az Egy csepp figyelem program keretein belül költségtérítés ellenében történő vércukorszint-mérésre. A mérés költsége 200 Ft, ez az összeg tartalmazza az egyszerhasználatos ujjbegyszúró tű és a tesztcsík árát. A vérnyomás- és vércukorszint méréséhez szükséges készülékeket és eszközöket, valamint a méréshez nyújtott szakszerű segítséget és a tanácsadást a Kamilla Patika térítésmentesen biztosítja vásárlói számára.

Munkatársaink segítséget nyújtanak a testtömeg-indexének kiszámításához is, és szaktanácsokkal látják el Önt.

HÁZI- ÉS ÚTI PATIKA ÖSSZEÁLLÍTÁSA, FELÜLVIZSGÁLATA

Készséggel állunk rendelkezésére házi- és úti patikájának, nyaralási csomagjának összeállításában, kiegészítésében. Házi patikáját átvizsgáljuk, lejárt vagy egyéb okból fel nem használható gyógyszereit megsemmisítésre átvesszük, begyűjtjük.

BABA-MAMA CSOMAG ÖSSZEÁLLÍTÁSA, TANÁCSADÁS

A várandósság időszakában egészségügyi és szépségápolási tanácsokkal látjuk el a kismamákat és családjukat. Nagy örömmel segítünk a babaápolási, valamint a kórházi, illetve szülés utáni csomag összeállításában, hogy életük egyik legszebb pillanatában Önöknek már csak az új kis családtaggal kelljen törődniük.

INTIM SAROK

A Kamilla Patikában az őszi felújítást követően egy elkülönített sarokban biztosítunk lehetőséget az egészséggel kapcsolatos bizalmas kérdések megbeszélésére és intim problémákkal kapcsolatos tanácsadásra. Szakértő munkatársaink a megismert probléma megoldására vagy enyhítésére személyre szabott tanácsokkal látja el és készítményeket is ajánl az érdeklődőknek.

SZÓRÓANYAGOK

Patikánkban a következő újságokkal kedveskedünk vásárlóinknak: Patika Magazin, Gyógyhír, Naturland Egészség Magazin, Szimpatika havi akciós újság. Gyógyszertárunkban PharmaMedia forgó állvány van, amelyen a termékismertetők széles skálája megtalálható.

home